На Буринщині виявлено вибухонебезпечний предмет схожий на мінометну міну 82 мм

Ось таке повідомлення було опубліковано на сторінці «23 ДПРЧ Управління ДСНС України у Сумській області» у Фейсбуці:

«28 січня 2020 року надійшла інформація щодо виявлення вибухонебезпечного предмета у с. Дич Червонослобідського старостинсткого округу в лузі на відстані близько 600 м від житлових будинків. Проведеною ідентифікацією встановлено, що предмет схожий на мінометну міну 82 мм.

Організовано охорону місця виявлення вибухонебезпечного предмету силами Буринського відділення поліції.

Подано заявку щодо залучення піротехнічного підрозділу для проведення робіт з розмінування та знешкодження (знищення) виявленого премету».

Рятувальники також звертаються до жителів Буринщини: у разі виявлення вибухонебезпечних предметів необхідно відразу повідомити про це за номером «101» або «102», а також ні в якому разі не намагатися самостійно ідентифікувати та знешкоджувати знайдені боєприпаси…

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.