Затримано водія, який скоїв смертельне ДТП: молода жінка загинула…

Подія сталася в одному з сіл Роменського району...

У результаті наїзду легковика загинула жінка-пішохід, ще одна людина з травмами госпіталізована до місцевої лікарні.

Водій затриманий в порядку ст. 208 КПК України.

Слідчо-оперативна група поліції, що прибула на місце події, встановила: 29-річний водій автомобіля Опель, виїхав на смугу зустрічного руху і збив двох пішоходів.

30-річна жінка загинула на місці події, її чоловік, 32-річний житель села, з травмами голови та складним переломом лівої ноги доставлений до Роменської районної лікарні.

Попередньо, водій мав знаки сп‘яніння, тож йому довелося пройти відповідний медогляд.

За фактом ДТП слідчі вже відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху… що спричинили смерть потерпілого…) та призначили ряд експертиз.

Водій затриманий в порядку ст. 208 КПК України. Якщо його вина буде доведена, чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого, повідомив Відділ комунікації поліції Сумської області.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.