Магнітні бурі у жовтні 2019 року

Коли, за даними спеціалістів, прогнозуються магнітні бурі в другому осінньому місяці – жовтні?

6 жовтня 2019 року можливі збурення геомагнітного поля планети.

19 жовтня 2019 року магнітосфера планети буде обурена.

24-25 жовтня 2019 року Землю накриє магнітна буря G1, невеликої інтенсивності.

26 жовтня 2019 року очікуються геомагнітні обурення.

У чутливих людей під час магнітних бур організм реагує досить гостро: порушується робота серцево-судинної системи, загострюються хронічні захворювання, може підвищуватися артеріальний тиск і рівень адреналіну в крові, з'являються занепокоєння і деякі страхи.

Отож, під час таких бур медики рекомендують не навантажувати себе надмірною фізичною працею, більше відпочивати, уникати стресових ситуацій.

А ще потрібно дотримуватися правильного раціону харчування і водного режиму.

Також цього періоду не рекомендуються далекі поїздки.

І також важливо тримати при собі необхідні ліки.

Світлина Анни Лук’янцевої.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.