Палили рослинність, а загорівся автомобіль…

Інтернет-портад БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) на своїх сторінках неодноразово розповідав про жахіття, які протягом календарного року відбуваються у місті Буринь, – це постійне задимлення міста від спалювання всього того, що або ж горить, або ж димить…

І ось така новина.

12 вересня о 18 годині 02 хвилини до рятувальників надійшло повідомлення, що на городі по вулиці М. Піщана у селі Верхня Сироватка, що в Сумському районі, горить автомобіль ГАЗ «5205». На місце події вирушили відділення чергових караулів 1-ї та 2-ї державних пожежно-рятувальних частин.

Зі слів жителів села, на городі палала суха рослинність, а вогонь перекинувся на транспортний засіб. Люди намагалися самостійно приборкати пожежу, зрозумівши, що це їм не під силу, звернулись за допомогою до рятувальників. На момент прибуття співробітників ДСНС вогонь повністю охопив автомобіль, окрім цього, біля житлового будинку та двох господарчих споруд палала трава.

О 18 годині 28 хвилин пожежу вдалось локалізувати, а о 19 годині – ліквідувати та запобігти перекиданню вогню на господарчі споруди та житловий будинок.

Та внаслідок пожежі пошкоджено будка та шасі автомобіля...

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.