Владислава Бухарєва, депутата Верховної Ради України попереднього скликання від Сумщини, призначено першим заступником голови СБУ

Відповідно до указів №№681 / 2019 і 682/2019 від 11 вересня 2019 року Президент україни Володимир Зеленський звільнив Владислава Бухарєва з посади голови Служби зовнішньої розвідки України (СЗР) і призначив його першим заступником голови СБУ – начальником Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю центрального управління СБУ.

Зауважимо, що Владислав Бухарєв – генерал-лейтенант податкової міліції. Головою Служби зовнішньої розвідки він був призначений 11 червня 2019 року.

А з грудня 2007 року по березень 2010 рік він був першим заступником голови Державної податкової адміністрації України – начальником податкової міліції.

До слова, на виборах до Верховної Ради України у 2014 році Владислав Бухарєв балотувався по одномандатному виборчому округу №162 від партії «Батьківщина», і пройшов до Верховної Ради, набравши 20,26 відсотка голосів виборців.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.