Відділення 58 ОМПБр знову серед кращих...

На Житомирщині провели конкурс на краще відділення з ремонту автомобільної та бронетанкової техніки серед частин ОК “Північ”.

Військові ремонтники оперативного командування “Північ” Сухопутні війська ЗС України провели конкурс на краще відділення з ремонту автомобільної техніки і краще відділення з ремонту бронетанкового озброєння та техніки. Конкурсанти змагались у відпрацюванні різних нормативів на рухомих ремонтних майстернях, розгортали їх основне та технологічне обладнання, виконували операції з ремонту на різних зразках бронетанкової та автомобільної техніки, що знаходиться на озброєнні у Збройних Силах України, а також здійснювали евакуацію поранених з бойової бронетанкової машини тощо.

Боротьба за призові місця серед учасників змагання тривала до кінця конкурсу, адже свої військові частини представляли найкращі ремонтники і фахівці своєї справи.

Завзяття, з яким ремонтники підійшли до справи, та рівень їх підготовки дають впевненість, що під час виконання бойових завдань в операції Об’єднаних сил вони нададуть гідну допомогу у відновленні озброєння та військової техніки бойових підрозділів та внесуть свою частку перемоги над ворогом. За результатами конкурсу абсолютним переможцем стала команда від 50 окремого ремонтно-відновлювального полку.

Друге та третє місця в номінації “Краще ремонтне відділення бронетанкової техніки” зайняли відповідно фахівці-ремонтники 58 окрема мотопіхотна бригада ім. гетьмана Івана Виговського та 1 окрема танкова Сіверська бригада, а у номінації “Краще відділення автомобільної техніки” – 1 отбр та 58 омпбр.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.