Зловмисник обікрав будинок жінки у той час, коли вона у нього вдома допомагала по господарству…

Працівники карного розшуку викрили 29-річного жителя Глухова у скоєнні крадіжки з домогосподарства жительки одного з сіл району.

Курйозність даної ситуації полягає в тому, що зловмисник обікрав будинок жінки, в той час коли вона перебувала в його будинку , допомагаючи по господарству.

До Глухівського відділу поліції звернулась 53-річна жителька одного з сіл району, яка повідомила, що з її помешкання зникли телевізор, TV-тюнер, акустичні колонки та бензопила.

Спілкуючись з заявницею правоохоронці з’ясували, що в період скоєння крадіжки жінка виїздила до Глухова на підробітки.

Там вона допомагала 29-місцевому жителю по господарству.

Під час розмови, поліцейські дізнались, що перебуваючи в Глухові, вона навіть просила свого «роботодавця» з’їздити до неї до дому перевірити чи все там гаразд.

А коли повернулась додому, сама побачила вибиті двері та зникнення речей.

У оперативників виникли підозри щодо причетності глухівчанина до крадіжки, адже свого часу він вже відбував покарання за подібні злочини, і вони не помилились.

Під час бесіди чоловік зізнався. Мовляв, на злочин пішов бо гроші були потрібні.

Викрадену техніку привіз додому, і, щоб не бачила помічниця, сховав.

Після того, як жінка поїхала, частину викраденого здав в ломбард.

Все викрадене поліцейські повернули власниці, а на її «роботодавця» відкрили чергове кримінальне провадження за ч.3 ст.185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

За скоєне йому загрожує до шести років позбавлення волі, повідомив Відділ комунікації поліції Сумської області.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.