Дмитро Кірюхін зустрівся з жителями міста Буринь

Зустріч відбулася безпосередньо в центрі міста. На ній були присутні як городяни, так і жителі навколишніх населених пунктів – зокрема, Червоної Слободи та інших.

Дмитро Кірюхін нині є кандаидатом у депутат Верховної ради україни по 161 виборчому округу, до складу якого входять місто Ромни, Роменський, Липоводрлинський, Недргийлівський, Буринський та частина Конотопського районів.

Спочатку Дмитро Євгенійович розповів про себе, свій трудовий шлях, власну передвиборну програму.

Потім бесіда велася в форматі «запитання-відповідь». І Дмитру Кірюхіну довелося відповідати і на досить складні питання сьогодення, в тому числі – й земельні.

Він відстоює точку зору, що земля повинна належати українцям, і продаватися повинна їм. І не крупним агромонополіям, а фермерам, які й повинні бути справжніми її господарями.

Також Дмитро Кірюхін відвідав і місцевий ринок, де поспілкувався як з продавцями, так і покупцями…

У ці хвилини він зустрічається із жителями села Слобода…

До слова, у Дмитра Кірюхіна передвиборна програма дає відповіді на більшість запитань, які порушуються на зустрічах з виборцями.

Пропонуємо її читачам інтернет-порталу БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ).

ПЕРЕДВИБОРНА ПРОГРАМА

кандидата у народні депутати в одномандатному виборчому окрузі № 161

Кірюхіна Дмитра Євгенійовича

Я, кандидат у народні депутати в одномандатному виборчому окрузі № 161 від ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СИЛА І ЧЕСТЬ», вважаю своїм основним завданням підвищення життєвого рівня громадян, консолідацію суспільства, забезпечення економічних, безпекових, соціальних, екологічних благ для населення України. Вважаю, що головне завдання держави – є захист прав людини і громадянина, а також забезпечення її достойним життям і вільним розвитком.

Я пропоную:

-скасування депутатської недоторканості, позбавлення пільг;

-мобілізувати всі джерела та розпочати збільшення інвестицій, що допоможе створити високотехнологічні робочі місця і разом з тим домогтися, щоб такі вакансії збільшувалися, що призведе до зростання фактичної заробітної плати.

-затвердження програми про забезпечення молодих сімей житлом та роботою, можливість отримувати безвідсоткові кредити;

-створити умови для повернення громадян України, які працюють за кордоном, і зберегти трудовий потенціал для потреб вітчизняної економіки у кваліфікованих кадрах, — розширити масштаби навчання і перепідготовки кадрів, до потреб роботодавців;

-започаткувати адміністративно-територіальну реформу України з метою зміцнення унітарного статусу та єдності держави у поєднанні з її глибокою децентралізацією та передачею більшості внутрішніх функцій держави органам місцевого самоврядування;

-вжити невідкладні заходи для подолання бідності українців, у тому числі через подолання масової корупції, ліквідацію економічно необґрунтованих складових у тарифах;

-забезпечити ефективну систему законодавчого захисту приватної власності та підприємницької діяльності, що передбачатиме дієві правові механізми запобігання рейдерству і тиску на бізнес;

-створити добре оснащену, сучасну професійну армію із нарощуванням їх бойових та оперативних потужностей і створенням гідних умов служби й життя для військовослужбовців, ветеранів та членів їх сімей;

-вдосконалення виборчого законодавства;

-реалізувати зміни до чинного законодавства з руйнування економічних основ корупції.

-забезпечення доступного, своєчасного та якісного медичного обслуговування, впровадження сучасних технологій;

-сформувати дієві механізми для повернення анексованого Криму в склад України;

-спрямовати всі зусилля на припинення бойових дій на Сході України, активізувати механізми міжнародної допомоги Україні у протистоянні російській агресії.

-вдосконалювати шляхи практичного укорінення демократії в країні, втілення цінностей свободи, справедливості і рівності.

На світлині: Дмитро Кірюхін зустрічається з жителями міста Буринь.

Фото Івана Житника.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.