Чоловік знайшов чуже пенсійне посвідчення, і зробив його «своїм»…

Путивльським районним судом розглянуто обвинувальний акт стосовно громадянина Н., який будучи раніше неодноразово судимим в грудні 2018 року в денний час проходячи по вулиці Парковій в місті Буринь на дорозі виявив загублене пенсійне посвідчення, та замість того, щоб повернути його власнику чи передати до відповідних органів з тою ж метою, діючи в подальшому умисно вчинив кримінальні правопорушення предбачені ч. 1 ст. 358 КК України (підроблення документа) та ч. 4 ст. 358 КК України ( використання завідомо підробленого документа).

Досудовим розслідуванням встановлено, що обвинувачений з метою підроблення та подальшого використання вказаного документа наклеїв на нього фотокартку зі своїм зображенням поверх первинного фотознімку власника пенсійного посвідчення та за допомогою ламінувального матеріалу та праски заламінував пенсійне посвідчення, чим здійснив його підроблення.

У подальшому прибув на залізничну станцію «Путивль», де використовуючи вказане підроблене посвідчення придбав квиток на безкоштовний проїзд в потязі, однак не зміг здійснити поїздку, оскільки був затриманий співробітниками поліції. За результатами судового розгляду обвинувального акту суд визнав винним громадянина Н. на ч.1 ст.358, ч.4 ст.358 КК України та призначив покарання у виді 1 року 2 місяців обмеження волі.

Враховуючи, що особа мала не відбуте покарання за попереднім вироком суду, суд частково приєднав не відбуте покарання і загалом Н. доведеться провести в місцях обмеження волі 3 роки.

Про це на офіційній сторінці Буринської районної ради розповів начальник Буринського відділу Конотопської місцевої прокуратури А.Чуєв.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.