Про АНАТОЛІЯ СВИРИДА, кіборга, голову ГО «Серця кіборгів», розповідає видання «Державні нагороди України. Кавалери та лауреати»

На сторінках довідково-енциклопедичного та біографічного видання «Державні нагороди України. Кавалери та лауреати» представлено систему державних нагород України: від звання Герой України до Державних премій України та президентських відзнак.

У виданні в 1000 сторінок та вагою 3,5 кілограми досліджено біографії та діяльність кавалерів та лауреатів державних нагород України.

І одним з них є АНАТОЛІЙ СВИРИД, кіборг з позивним СПАРТАНЕЦЬ, голова громадського об'єднання «Серця кіборгів».

Дана енциклопедія, безсумнівно, є корисною та цікавою не тільки історикам, колекціонерам, політичним і громадським діячам, а й усім, хто цікавиться дослідженнями нагородної справи, а також сучасниками, які творять новітню Україну…

Довідково: АНАТОЛІЙ СВИРИД нагороджений орденом «За заслуги» III ступеня за вагомий особистий внесок у забезпечення реалізації державної політики у сфері соціального захисту дітей, створення умов для їх всебічного розвитку та високий професіоналізм (Указ Президента України від 1 червня 2018 року № 157), орденом «За мужність» ІІІ ступеня за особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі (Указ Президента від 31 липня 2015 року № 461/2015).

Також він відзначений почесним нагрудним знаком Начальника Генерального штабу – Головнокомандувача Збройних Сил України «За взірцевість у військовій службі» III ступеня (2015 рік); нагрудним знаком «За оборону Донецького аеропорту» (2015 рік).

АНАТОЛІЙ СВИРИД народився 29 березня 1978 року в селі Панасівка Липоводолинського району Сумської області.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.