За матеріалами СБУ до суду скеровано обвинувальні акти щодо протиправної діяльності учасників злочинної організації

За матеріалами СБУ до суду скеровано обвинувальні акти за результатами досудового розслідування протиправної діяльності учасників злочинної організації, причетної до вчинення низки тяжких та особливо тяжких злочинів на території Сумщини.

У січні нинішнього року в Охтирці співробітники Служби безпеки України спільно з поліцією під процесуальним керівництвом прокуратури затримали чотирьох осіб з кримінальним минулим, які здійснювали розбійні напади, зокрема, на представників комерційних структур.

Учасники злочинного осередку з метою заволодіння майном та коштами мешканців регіону застосовували погрози та залякування, а також штучно створювали конфліктні ситуації та вимагали кошти за їх «вирішення».

У межах відкритого кримінального провадження дії учасників злочинної організації, у тому числі, її організатора, кваліфіковано за ч. 1 ст. 255, ч. 4 ст. 187, ч. 4 ст. 189 та ч. 3 ст. 289, а дії окремих учасників злочинного угруповання також кваліфіковано за ч. 1 ст. 263 та ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України, повідомила Прес-група УСБУ в Сумській області.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.