Молода жінка поїхала на заробітки і зникла безвісти…

Співробітники Ямпільського відділення поліції розшукують безвісно зниклу Ходіну Марину Сергіївну, 04.05.1991 р. н., жительку смт Свіса Ямпільського району.

27 березня 2019 року жінка поїхала на заробітки до м. Києва і до теперішнього часу не повернулася. Останній раз на зв’язок виходила 31 березня. На даний час телефон її виключений, місце перебування жінки невідоме.

На вигляд жінці 25-30 років, зростом 170-175 см, середньої статури, волосся до плечей русявого кольору, має блакитні очі, прямий ніс, вузькі губи, обличчя – овальної форми.

Особливі прикмети: татуювання у формі букви «М» між великим та вказівним пальцями однієї з верхніх кінцівок.

Була одягнена у фіолетову болонєву куртку, сині джинси, взута у чорні кросівки.

Правоохоронці закликають громадян не залишатися байдужими: можливо, жінка десь поруч вас, і їй потрібна допомога.

Якщо хтось з громадян знає її місцеперебування, або має інформацію, котра допоможе в розшуку, прохання повідомити про це за телефонами Ямпільського відділення поліції: (05456) 2 – 12 – 60, (050) 307 82 48; (096) 74-74-671, або 102, повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.