Жителя Сумщини засуджено за торгівлю зброєю з району проведення ООС

Оперативники спецслужби встановили, що житель Сумщини у 2015 році під час проходження військової служби у Луганській області зробив кілька сховищ зі зброєю, боєприпасами та вибуховими речовинами для їх подальшої реалізації.

Після демобілізації чоловік розшукував серед своїх знайомих потенційних «клієнтів» та пропонував їм придбати небезпечний «товар», прихований на території проведення ООС.

Співробітники СБ України затримали зловмисника у Новоайдарському районі Луганської області під час спроби продажу чотирнадцяти гранат Ф-1 із запалами та майже п’ятсот набоїв до АКМ.

За матеріалами СБУ Новоайдарський районний суд Луганської області визнав зловмисника винним за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України та призначив йому покарання у вигляді трьох з половиною років позбавлення волі.

Вирок набув законної сили, повідомила Прес-група УСБУ в Сумській області.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.