У Буринській ОТГ соціальні працівники обслуговуватимуть жителів при допомозі велосипедів

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Буринської міської ради, яке провів міський голова Віктор Ладуха.

Воно проходило на базі територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Буринської міської ради.

Про роботу терценру розповіла його директор Оксана Сергієнко.

Віктор Ладуха, як повідомив офіційний сайт Буринської міської ради, відзначив якісну та кваліфіковану роботу відділів центру, його керівника і урочисто вручив сертифікат на 18 велосипедів для соціальних робітників центру, які безпосередньо обслуговують жителів громади. Кошти на подарунки були виділені з міського бюджету.

Своїми досягненнями поділилася керівник комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Буринської міської ради Олена Чугай. Вона також провела екскурсію по закладу.

Спеціаліст 1 категорії відділу архітектури та містобудування апарату виконавчого комітету міської ради Світлана Ніколенко проінформувала присутніх про діяльність відділу.

Про результати роботи відзвітував уповноважений складати протоколи та видавати повідомлення про адміністративне правопорушення за статтею 152 КУпАП Олександр Бєлоус.

Також були розглянуті заяви жителів громади на отримання одноразових допомог, серед них 5 осіб – на народження дитини. 3 – учасники АТО, одна особа, яка опинилася в складних життєвих обставинах, 6 громадян – на лікування онкозахворювання, 4 – на поховання.

Розглянуті і питання щодо накладання адміністративного стягнення за порушення правил реєстрації місця проживання, заяви на розміщення реклами, надані дозволи на видалення дерев та на тимчасове розміщення об’єктів торгівлі і розважальних атракціонів під час проведення Дня міста.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.