Чоловіка за вбивство жінки засуджено до 15 років позбавлення волі

Сумським відділом Сумської місцевої прокуратури підтримано державне обвинувачення стосовно 39-річного жителя Полтавської області, який позбавив життя 66-річну жінку.

Трагедія сталась 30 серпня 2017 року в с. Косівщина Сумського району. Потерпіла поверталась у вечірній час додому.

На зупинці громадського транспорту до неї підійшов чоловік, щоб дізнатись маршрут по місту.

З’ясувалось, що він не встиг на останній автобус до Гадяча, тому вирішив заночувати на залізничному вокзалі.

Оскільки випадковий знайомий виявився земляком, бо жінка певний час проживала в Гадяцькому районі, вона запропонувала йому власне помешкання.

Зловмисник разом із жінкою поїхали в с. Косівщину, де проживала потерпіла.

А вже на ранок її закривавлене тіло знайшов онук. З будинку зникли близько 2 тис. грн, золота каблучка та сережка.

На тілі жінки експерти нарахували 37 ножових поранень.

Як з’ясувалось, обвинувачений у травні 2017 року звільнився з місць позбавлення волі, де провів 12 років, відбуваючи покарання за вбивство.

У суді чоловік свою вину не визнав, стверджував, що спочатку погодився переночувати в жінки, але коли підходили до будинку, то йому зателефонувала дружина, яка на ґрунті ревнощів категорично заборонила йому залишатись у будинку незнайомки.

Відтак чоловік пішки повернувся в місто.

Як повідомив прокурор Сумського відділу Сумської місцевої прокуратури Леонід Криушенко, не зважаючи на покази обвинуваченого, його вина підтверджена зібраними доказами.

За рішенням Сумського районного суду чоловіка визнано винним за п. 13 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство, вчинене особою, яка раніше вчинила подібний злочин) та ч. 2 ст. 185 (крадіжка) КК України та засуджено до 15 років позбавлення волі.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.