Жахіття: чоловік убив дружину молотком, а потім підпалив будинок…

«Путивльським відділом Конотопської місцевої прокуратури повідомлено про підозру 40-річного чоловіка, який позбавив життя свою 47-річну співмешканку.

Дії підозрюваного кваліфіковано за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України. За клопотанням прокуратури підозрюваному за рішенням суду 11 березня 2019 року обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права на заставу», – розповів начальник Путивльського відділу Конотопської місцевої прокуратури Павлуш Погосян.

Подія сталась 10 березня 2019 року в с. Мачулища Путивльського району.

Цілу ніч цивільне подружжя вдома розпивало спиртні напої.

Під ранок між ними виникла сварка.

Чоловік схопив молоток та близько 10 разів ударив співмешканку.

Від отриманих травм жінка померла на місці.

Усвідомивши, що він накоїв, чоловік побіг до сусідів і розповів їм, що сталось.

Доки сусіди викликали поліцію, підозрюваний повернувся в будинок, де намагався покінчити життя самогубством, порізавши собі шию.

А потім ще й підпалив будинок.

Пожежу вдалось погасити, а рани виявились не глибокі.

Відтак співробітники поліції забрали чоловіка у відділок.

Спочатку затриманий стверджував, що цивільна дружина хотіла його зарізати, тому він захищався.

Потім взагалі не зміг пояснити свої дії.

За скоєне підозрюваному загрожує до 15 років позбавлення волі, повідомляє прес-служба прокуратури області.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.