Дівчата зникли, але їх щвидко знайшли…

Аби зустріти свято та добре погуляти, дві подруги не попередивши рідних, вирушили з Кролевця до Києва. Поліцейським знадобилося менше доби, аби встановити їх місцезнаходження, розшукати та доставити додому.

До Кролевецького відділення поліції звернулися батьки двох неповнолітніх дівчат 17 та 15 років, які повідомили, що їхні доньки не ночували вдома і де вони знаходяться їм невідомо.

Поліцейські провели перевірку та з’ясували, що дівчата кілька днів тому познайомилися між собою і відразу заприятелювали.

А зважаючи на те, що попереду мали бути три вихідних дні, вирішили поїхати гуляти до міста Київ.

«На встановлення місця перебування неповнолітніх були зорієнтовані всі працівники поліції Сумщини, - коментує ситуацію Сергій Тарасенко, начальник Відділу ювенальної превенції ГУНП області. - Першочергово відпрацьовували зв’язки дівчат та всі можливі місця їх перебування. В результаті чого отримали інформацію, що у однієї з них є приятель, який наразі живе та працює у Києві. Коли з ним зв’язалися, з’ясувалося, що дівчата вже зв’язались з ним по телефону та домовились про зустріч на одній із станцій метро, де їх і зустріли кролевецькі працівники поліції».

Свято 8 березня обидві зустріли вже вдома, у колі рідних.

Після чого правоохоронці провели з дівчатами та їх батьками профілактичні бесіди, повідомив Відділ комунікації поліції Сумської області.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.