Славетні українські футболісти привітали зі святом Весни жінок та дівчат з усієї України, чиї чоловіки, сини або батьки загинули під час війни на Сході країни

8 березня 2019 року громадська організація «Серця кіборгів» (голова – АНАТОЛІЙ СВИРИД) запросила до колонної зали Київської міської державної адміністрації близько двохсот жінок та дівчат з усієї України, чиї чоловіки, сини або батьки загинули під час війни на Сході країни, у тому числі – при обороні Донецького аеропорту.

Почесними гостями на святі стали знамениті вітчизняні футболісти, нині – гравці збірної України серед ветеранів.

Знайомство команди легенд із «Серцями кіборгів» відбулося у вересні минулого року в місті Ромни, де був проведений товариський матч, а на центральній трибуні почесні місця зайняли жінки, якими опікується організація (про це на своїх сторінках детально розповідав інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ)).

«То був чудовий вечір, коли всі – і глядачі, і гравці – віддали шану героям сьогодення, – розповів голова ГО «Серця кіборгів» Анатолій Свирид. – Добре, що наші ініціативи із соціальної підтримки родин полеглих героїв припали до душі знаменитим футболістам. Разом із віце-президентом ФФУ Олегом Собуцьким ми обговорили співпрацю та швидко знайшли спільну мову. Узагалі це вже четверте свято весни, на яке ми збираємося разом. Якщо в попередні роки місцем зустрічі були кафе чи невеликі заклади, то зараз вирішили зробити все набагато масштабніше, у самому центрі столиці. Від імені всіх жінок щиро дякую ветеранам футболу за таку увагу, вона справді неоціненна».

Після хвилини мовчання та концертної програми на сцену під оплески вийшли Владислав Ващук, Сергій Нагорняк, Едуард Цихмейструк, Віктор Ульяницький та Віталій Самойлов.

«Ви красиві та сильні, на вас із захопленням дивляться всі чоловіки, – сказав Владислав Ващук. – Нам дуже приємно бути в цей день разом із вами, спілкуватися та дарувати одне одному позитивні емоції. Хочу побажати Україні мирного неба, на яке вона вже так давно чекає».

Після цього гравці вручили кожній жінці квіти та футбольну атрибутику, залюбки фотографувалися та ділилися спогадами з життя.

Але це були ще не всі сюрпризи – Асоціація ветеранів футболу України та її генеральний партнер ТОВ «Агробізнес» презентували ГО «Серця кіборгів» 50 квитків на матч Ліги Європи «Динамо» – «Челсі».

Переважно вони дісталися сім’ям, в яких діти цікавляться футболом, повідомив сайт https://ffu.ua/article/

Можна лише уявити, яка чудова підтримка буде в динамівців найближчого четверга на головній спортивній арені України!

Світлина прес-служби АВФУ.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.