Грабіжникам за пограбування та побиття товариша загрожує до 6 років позбавлення волі

Роменською місцевою прокуратурою затверджено та направлено до суду обвинувальний акт стосовно 42-річного жителя Роменського району та 33-річного жителя м. Ромни, які пограбували свого товариша.

«Подія сталась 14 січня 2019 року близько 23.00 в Роменському районі. Обвинувачені, які до цього неодноразово попадали в поле зору правоохоронців, прийшли в гості до свого знайомого. Через деякий час між чоловіками виникла сварка, яка переросла в бійку. Довівши потерпілому свою перевагу, чоловіки забрали з будинку телевізор та інші цінні речі. Викрадене склали на санчата, які знайшли на подвір’ї, та зникли в невідомому напрямку», – розповіла прокурор Роменської місцевої прокуратури Світлана Думал.

Дії обвинувачених кваліфіковано за ч. 2 ст. 186 (грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, за попередньою змовою групою осіб) КК України. На вирок суду вони чекають під домашнім арештом.

За скоєне їм загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років, повідомила Прес-служба прокуратури області.

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.