АНАСТАСІЯ ТОЛОЧКО: «Тато! Таточко! Татусю! Tи моя найяскравіша зірка на небі, мені тебе дуже не вистачає, я знаю ти поруч!..»

Інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) у розділі СУМЩИНА розповідав, що в кінці 2018 року відбулася непересічна подія – презентація нового календаря «Погляд Майбутнього-2019».

Ось що про неї читачам БіЖ повідав АНАТОЛІЙ СВИРИД, голова громадської організації «Серця кіборгів»:

«Друзі, відбулася подія на яку я чекав з особливим хвилюванням – презентація нашого нового календаря «Погляд Майбутнього-2019».

Як і минулого року, героями нашого календаря стали діти загиблих бійців.

Про це нелегко говорити, але ці діти такі самі Герої, як і їх батьки – сильні і мужні. Діти з дорослими очима, які дивляться у майбутнє.

Для нас це дуже важливий проект, який дає надію і силу всім, хто допомагав його робити.

Традиційно наш календар можна буде придбати, а всі кошти від продажу підуть, як і в цьому році, на оздоровлення діток…».

Учасниками календаря «ПОГЛЯД МАЙБУТНЬОГО - 2019» стали 12 дітей з родин загиблих Героїв, якими опікується громадська організація «Серця кіборгів».

Тата саме цих дітей загинули, захищаючи наш МИР та СПОКІЙ,– це відважні воїни, та головне – вірні сини своєї країни!

Ці Герої одними з перших пішли захищати нашу рідну Україну.

Вони назавжди залишаться в серцях своїх дітей! Вони є прикладом! Вони є гордістю! Вони є частинкою нашої новітньої української історії!

У календарі наведено пряму мову кожної дитини про майбутнє та про тата-Героя.

Це дитячі мрії, сподівання, бажання. А ще погляд оченят ... дорослий такий та проникливий.

...Лютий 2019 року календаря представляє маленька АНАСТАСІЯ ТОЛОЧКО.

Про свого татуся Настюша говорить так:

«Тато! Таточко! Татусю! Tи моя найяскравіша зірка на небі, мені тебе дуже не вистачає, я знаю ти поруч! Я бачу твою посмішку в сонечку, а смуток в дощику. Я дуже сумую за тобою, ти мій Герой!»

Тато Насті - ТОЛОЧКО ІЛЛЯ ВАСИЛЬОВИЧ, 1985 року народження, старший солдат, стрілець-помічник гранатометника 2-го механізованого відділення 1-го механізованого взводу 7-ї механізованої роти 3-го механізованого батальйону 24-ї окремої механізованої бригади Сухопутних військ Збройних Сил України.

З літа 2015 року брав участь в антитерористичній операції на сході України.

Ніс службу в районі траси Лисичанськ – Луганськ (Бахмутська траса), села Кримське Новоайдарського району, селища міського типу Новотошківське та селища міського типу Тошківка Попаснянського району Луганської області.

20 січня 2016 року Толочко Ілля помер під час несення служби в районі селища міського типу Тошківка Попаснянського району Луганської області.

Похований на Міському кладовищі «Берковець» у Києві...

…Дітей дошкільного та шкільного віку з родин загиблих Героїв ГО «Серця кіборгів» на сьогодні має під опікою 230 з усієї території України (окрім головного офісу в Києві, наразі є філії в містах Харків, Житомир, Біла Церква, Чернігів, Ромни, Горішні Плавні).

До слова, завдяки всім, хто придбав календар «Погляд Майбутнього – 2018» торік улітку громадська організація змогла оздоровити 50 дітей у Болгарії.

Тому є сподівання та впевненість, що і нинішнього року діти матимуть змогу прекрасно відпочити та оздоровитись. Над даним календарем працювала справжня команда професіоналів, які вкладали всю душу і серце, адже розуміли, що саме такі діти нині вкрай потребують любові та допомоги.

До інтернет-порталу БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) звертаються читачі з проханням більш детально розповісти про цей важливий проект, і повідомити кординати за якими можна придбати календарі.

БіЖ виконує їхнє прохання.

Ціна календаря 500 гривень.

З питань оптових та роздрібних продаж потрібно звертатися до Ірини Деревецької за намером мобільного телефону 0503373704 або до Наталії Новицької0503373708.

Способи оплати:

Через касу банку:

ТОВ «СК-КОН»

Код ЄДРПОУ 41773743 р/р 26003052621194 в ПАТ КБ «Приватбанк», МФО 300711

На карту-ключ:

ТОВ «СК-КОН» карта-ключ до рахунку Приватбанк:

5169 3305 1213 2660

(на ім’я директора Деревецька Ірина Олександрівна).

Доставка «Новою Поштою» або самовивіз м.Київ (станція метро Бориспільська)

Інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) у розділі СУСПІЛЬСТВО розповідає про кожного учасника календаря та про їхніх Героїв-тат…

Слідкуйте за нашими публікаціями.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.