Льодова крига ледве не звалилася на журналістів…

Інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) на своїх сторінках розповідав, що крижина, яка впала з багатоповерхового будинку в Конотопі завдала великої шкоди здоров’ю молодому подружжю. – чоловікові та його дружині…

І ось нове доволі жахливе повідомлення на цю тему.

У місті Шостці біля будинку по вулиці Знаменська, 5 під час зйомок сюжету для ТРК «Акцент» ледве не трапилася теж біда.

Жителі п’ятиповерхівки під час бесіди розповіли журналістам, що через відсутність ливнівок на даху їх будинку збирається величезна кількість криги.

А через кілька секунд після інтерв’ю, яке вже відбувалось, у метрі від входу до третього під’їзду звалилася величезна … льодяна крига.

На щастя обійшлося без постраждалих та людських жертв…

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.