Залишений без нагляду мобільний телефон став легкою «здобиччю» злодійки, але не тієї, яку запідозрила продавчиня…

Роменські правоохоронці протягом доби розшукали жінку, котра викрала телефон продавчині, необережно залишений на прилавку. оперативно затримали крадійку, яка поцупила телефон…

До Роменського відділу поліції надійшло повідомлення від працівниці одного з магазинів міста.

Продавчиня повідомила, що затримала у торгівельній залі жінку, що вкрала її телефон.

Правоохоронці групи швидкого реагування відразу виїхали на виклик.

На місці встановили, що 44-річна заявниця залишила без нагляду на прилавку свій телефон.

Цією обставиною вірогідно й скористався злодій, тихцем поцупивши її гаджет.

Запідозривши у крадіжці одну з відвідувачок, що на той час перебувала в торговому залі, продавчиня затримала її і викликала працівників поліції.

Жінка, яку звинувачувала потерпіла у крадіжці, навпаки стверджувала, що жодного стосунку до злочину немає.

І тільки після перегляду камер відеоспостереження правоохоронці зʼясували: крадіжку телефону вчинила зовсім інша відвідувачка.

Більш того, за кілька годин, коли поліцейські зупинили схожу за описом жінку в центрі міста, з кишені останньої було вилучено викрадений телефон.

Зловмисницею виявилася 54-річна жителька одного сіл району, яка раніше вже була судима за корисливі злочини. Остання зізналася у вчиненому, пояснивши, ще не змогла пройти мимо нагоди, і просто скористалась можливістю безперешкодно покласти чужий телефон до власної кишені.

Правоохоронці за даним фактом відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка).

Жінці за даний вчинок загрожує покарання чималий штраф, або виправні роботи на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років, повідомив Відділ комунікації поліції Сумщини.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.