Знайдено та повернуто учня, який пішов із школи без верхнього одягу…

Екіпаж патрульних поліцейських отримав повідомлення про те, що школяр під час уроків пішов зі школи. Водночас дитина була без верхнього одягу.

Як встановили інспектори, вчителі намагалися самостійно розшукати хлопчика, але зрозумівши, що всі їх старання марні, звернулися до поліції.

Правоохоронці відразу ж поїхали на пошуки школяра.

Перевірили й за місцем проживання, і на прилеглій території, та дитини ніде не було.

І вже опитуючи перехожих, ті повідомили, що дійсно бачили хлопчика без верхнього одягу неподалік міського парку.

Патрульні, не гаючи часу, відразу ж вирушили у вказаному напрямку.

Там вони побачили, схожого за прикметами хлопчика.

Він, навіть, хотів втекти від охоронців порядку, однак зрозумівши, що це поліцейські, все ж зупинився.

На щастя, з дитиною було все гаразд.

Патрульні передали школяра батькам та працівникам ювенальної превенції Сумського міського відділку поліції.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.