Пішов із життя колишній керівник Сумщини

На 83-му році пішов із життя колишній перший секретар Сумського обкому КПУ Іван Грінцов.

Про це повідомила журналістка Лідія Рижкова:

«Друзі мої! Щойно отримала печальну новину. Перестало битися серце колишнього керманича Сумщини, Людини з великої літери, небайдужого до кожної долі і долі рідної землі – Івана Григоровича Грінцова. Повідомив О. Ф. Лаврик. Болить моя душа: слова і спомини заніміли. Світла пам‘ять -світлій і мудрій, прекрасній людині… Глибокі співчуття рідним».

Іван Григорович Грінцов, уродженець Донецької області, очолював Сумський обком КПУ із квітня 1975 р. по жовтень 1988 р. Із 1988 по серпень 1991 р. – секретар ЦК КПУ. Кандидат у члени ЦК КПРС.

1989 - 1991 рр. – народний депутат СРСР від Охтирського територіального виборчого округу № 513 Сумської області.

Народний депутат України 2 скликання з 08.1994 до 04.1998 р. (Ямпільський виборчий округ № 355 Сумської області).

Член Комітету з питань АПК, земельних ресурсів і соціального розвитку села.

Нагороди: два ордени Леніна, два ордени Трудового Червоного Прапора, орден Жовтневої революції, медалі.

Іван Григорович Грінцов, безсумнівно, був талановитий керівник, прекрасний організатор, і порядна людина.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.