Голова районної ради раптово пішов із життя…

Сьогодні, 24 січня 2019 року, на 51 році життя, передчасно пішов у небуття голова Кролевецької районної ради Микола Авраменко.

«Нехай добрий, світлий спомин про Миколу Вікторовича назавжди залишиться у серцях рідних, колег, земляків, усіх, хто його знав, любив та шанував. Важко знайти слова втіхи, коли зупиняється серце людини, яка була найголовнішою в житті дітей, онуків, дружини, проте світлі спогади про Миколу Вікторовича, який залишив по собі добрі справи та чесно прожив своє життя, завжди будуть сильніші, ніж смерть! Поділяю біль та горе рідних! Вічна і світла пам’ять», – висловив співчуття уродженець Кролевеччини, головний лікар обласної лікарні, депутат Сумської обласної ради Володимир Горох.

Голова Сумської обласної ради Володимир Токар від імені депутатського корпусу та виконавчого апарату обласної ради висловлює співчуття рідним та близьким Миколи Авраменка та усій кролевецькій громаді.

«Від нас пішла прекрасна й щира людина, яка майже все своє життя присвятила служінню державі. Микола Вікторович залишиться в нашій пам’яті як людина високих моральних принципів, працелюбний, відповідальний та чесний політик і громадський діяч, досвідчений та ініціативний керівник, вимогливий до себе і до підлеглих. Висловлюю щире співчуття родині, друзям, близьким покійного з приводу тяжкої, непоправної втрати», - зазначив Володимир Токар.

Микола Авраменко народився 22 травня 1968 року у м.Кролевець. Проходив службу у лавах Радянської Армії, згодом закінчив Сумський сільськогосподарський інститут, працював на різних державних посадах.

З 2004 року по 2010 рік очолював фінансове управління Кролевецької районної державної адміністрації. З листопада 2010 року перебував на посаді голови Кролевецької районної ради.

За ініціативи Миколи Авраменка в рамках міжнародного співробітництва було встановлено зв’язки із Поморським воєводством Республіки Польща, налагоджено систематичну роботу із залучення коштів на соціально-економічний розвиток Кролевецького району з фонду сприяння розвитку місцевого самоврядування в Україні, у подальшому - з Державного фонду регіонального розвитку.

П’ять років поспіль Кролевецька районна рада визнавалась переможцем Всеукраїнського конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування, які були успішно реалізовані.

Колеги та друзі говорять, що Микола Вікторович залишив по собі багато добрих справ та чесно прожив своє життя. Тому спомин про нього назавжди залишиться у серцях рідних, колег, земляків, усіх, хто його любив та шанував.

Поховають Миколу Авраменка завтра, 25 січня, у Кролевці.

Літургія розпочнеться о 10 годині в Спасо-Успенській церкві.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.