Deprecated: The behavior of unparenthesized expressions containing both '.' and '+'/'-' will change in PHP 8: '+'/'-' will take a higher precedence in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/plugins/system/t3/includes/lessphp/less/less.php on line 5085

Deprecated: The behavior of unparenthesized expressions containing both '.' and '+'/'-' will change in PHP 8: '+'/'-' will take a higher precedence in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/plugins/system/t3/includes/lessphp/less/less.php on line 7787

Автівки «топляться» в заметах…

Інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) у розділі СУМЩИНА повідомляв, що сьогодні, 25 грудня 2018 року, в місті Буринь хурделить…

Сніг летить при швидкості вітру до 12-14 м/с.

І така ситуація майже по всіх містах та районах Сумщини.

Через складні погодні умови, які склалися в регіоні, на автошляхах спостерігається ускладнене пересування автотранспорту. В Сумському та Охтирському районах навіть утворились затори, які фактично паралізували рух транспорту. На допомогу рятувальникам та водіям вийшли і правоохоронці.

Так, на 135-му кілометрі автодороги Р61 «Батурин-Коноп-Глухів» багато машин не могли проїхати через снігові замети. Екіпажі групи реагування патрульної поліції Сумського районного відділу поліції прибули на допомогу водіям.

«Наразі наші співробітники разом із працівниками ДСНС відновлюють рух автотранспорту. Допомагають водіям, чиї машини застрягли в снігу, – розповідає Андрій Сердюк, начальник Сумського районного відділу поліції, – Працює спецтехніка. Все робиться для того, аби не допустити ускладнення ситуації».

В Охтирці поліцейські також допомагають водіям рятуватися із снігової пастки. Там, на автодорозі Т1705 « Грунь- Мала-Павлівка», біля с. Гнелицький Яр, стався затор транспортних засобів у кількості шести автомобілів.

Ситуацію на дорогах продовжують контролювати поліцейські наряди.

Поліція закликає водіїв неухильно слідувати Правилам дорожнього руху: не перевищувати швидкість, користуватися пасками безпеки, дотримуватися швидкісного режиму, правил паркування (аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки), з особливою обережністю рухатися по мостах та естакадах, відмовитися від ризикованих маневрувань.

Правоохоронці звертаються до громадян з проханням бути обережними на дорозі та при можливості максимально утриматись від поїздок на далекі відстані.

У разі необхідності та при виникненні надзвичайної ситуації телефонувати на лінії: «101» – служба порятунку, «102» – поліція та «103» – швидка медична допомога.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.