АТОвець Віктор Москаленко надав благодійну допомогу в ремонті пам’ятника та місця поховання загиблих воїнів...

Віктор Москаленко, підприємець, уродженець села Тимофіївка, яке входить до складу Жуківського старостинського округу Буринської міської ради, а нині надав благодійну допомогу в ремонті пам’ятника та місця поховання загиблих воїнів, які загинули у вересні 1943 року під час визволення села від фашистських окупантів.

Він безкоштовно виділив для виконання ремонтних робіт будівельні матеріали, виробництвом яких займається в Сумах.

І разом із сином Богданом протягом чотирьох днів виконали роботи по укладанню облицювальної та тротуарної плитки.

До слова, вартість будівельних матеріалів та виконаних робіт складає близько 10 тисяч гривень.

Віктор Анатолійович Москаленко помітно вирізняється серед інших людей з активною життєвою позицією.

За покликом серця в 2014 році добровільно пішов захищати Українську державність під час проведення антитерористичної операції на південному сході України, є учасником бойових дій.

Варто також зазначити, що для перевезення будівельних матеріалів із Сум до Тимофіївки безкоштовно надав транспорт приватний підприємець Роман Лаврик, який живе в селі Коровинці, що в Недригайлівському районі, і здійснює виробничу діяльність на тимофіївських землях.

Громада округу щиро дякує приватним благодійникам за добрі справи і бажає їм та їх близьким міцного здоров’я, довголіття, благополуччя та успішних бізнесових справ, зауважує Григорій Козаков, в. о. старости Жуківського старостинського округу Буринської міської ради.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.