У Бурині вшанували працівників соціальної сфери

Сьогодні, 2 листопада 2018 року, в залі засідань Буринського Будинку ради відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня працівників соціальної сфери.

Соціальних працівників – людей, котрі завжди готові прийти на допомогу, розділити чужі турботи та підтримати у нелегких життєвих негараздах з професійним святом привітали голова Буринської районної державної адміністрації Василь Бойко, голова Буринської районної ради Євгеній Рябоконь та начальник управління праці та соціального захисту населення Буринської районної державної адміністрації Ірина Фінцева.

Цього дня за високий професіоналізм, вагомий внесок у вирішення й організацію роботи з питань призначення державних соціальних допомог та з нагоди професійного свята – Дня працівника соціальної сфери були відзначені нагородами кращі соціальні працівники.

Подяка від Комітету з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення Верховної Ради України за вагомий особистий внесок у формуванні і реалізації державної соціальної та гуманітарної політики була вручена Ользі Іванівні ГАМУЛІ – заступнику начальника управління – начальнику відділу грошових виплат і компенсацій управління праці та соціального захисту населення Буринської державної адміністрації.

Також Ольга Іванівна була нагороджена і Почесною грамотою Буринської районної державної адміністрації.

Почесними грамотами Буринської районної державної адміністрації були також відзначені:

  • Наталія Миколаївна ТКАЧЕНКО – головний спеціаліст відділу з питань праці та трудових відносин управління праці та соціального захисту населення Буринської державної адміністрації;

  • Віра Юріївна ОДИНЕЦЬ – головний бухгалтер Буринського районного територіального центру соціального обслуговування населення;

  • Любов Іванівна ЛЕНДЕЛ – соціальний робітник відділення соціальної допомоги Буринського районного територіального центру соціального обслуговування населення.

Почесні грамоти Буринської районної ради отримали:

  • Вікторія Іванівна ПРЯДКА - головний спеціаліст відділу грошових виплат і компенсацій управління праці та соціального захисту населення Буринської державної адміністрації;

  • Олена Михайлівна КОВАЛЕНКО - головний спеціаліст відділу персоніфікованого обліку пільгових категорій населення управління праці та соціального захисту населення Буринської державної адміністрації.

Почесними грамотами Департаменту соціального захисту населення були відзначені:

  • Наталія Леонідівна НЕЧЕПУРЕНКО – завідувач сектору з питань обслуговування управління праці та соціального захисту населення Буринської державної адміністрації;

  • Катерина Сергіївна СУРЕЛО - соціальний робітник відділення соціальної допомоги Буринського районного територіального центру соціального обслуговування населення.

Василь Бойко також подарував квіти голові Буринської районної організації ветеранів війни та праці Ангеліні Антонівні Кнуренко, яка свого часу багато років теж працювала в соціальній сфері.

А гарний настрій та позитивні емоції соціальним працівникам подарували аматори Буринського районного будинку культури, виконавці пісенних творів: Катерина Ігнатенко, Наталія Ганькіна, Світлана Буринченко і народний аматорський ансамбль «Троїсті музики» (керівник Світлана Головко) та ведучий заходу Денис Ларінцев.

На завершення урочистостей працівникам соціальної сфери побажали тепла від людської вдячності, натхнення – від визнання та благополуччя в родинах і мирного неба!

Марина Біркун, художній керівник Буринського районного Будинку культури.

Світлина автора.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.