У Конотопі пролилася кров…

У Конотопі, сьогодні, 26 липня 2018 року, під час засідання сесії міськради, виник конфлікт між прибічниками міського голови та його опонентами.

Працівники поліції розборонили конфліктуючі сторони. П’ятдесят найбільш активних порушників громадського порядку доставлені до відділу поліції.

Під час сутички постраждало четверо правоохоронців.

На сесії неодноразово виникали словесні конфлікти між прихильниками міського голови та його опонентами.

Обидві сторони зібрали в залі своїх прибічників, котрі свідомо провокували конфлікти та бійки.

Оскільки на засіданні були присутні містяни та громадські активісти, працівники поліції стали стіною між протиборчими сторонами, щоб не допустити масових безладів та жертв серед громадян.

«В результаті правоохоронцям довелося вжити превентивних заходів та вивести із зали 50 найбільш активних порушників порядку і доставити їх до поліції. Під час сутичок постраждали четверо працівників поліції, – говорить заступник начальника ГУНП області Олег Кузмінков. – Я ще раз підкреслюю – поліція поза політикою. Задля забезпечення спокою громадян та порядку в місті ми будемо вживати всіх заходів, передбачених чинним законодавством».

Наразі на місці події працює слідчо-оперативна група Конотопського відділу поліції, співробітники Слідчого управління ГУНП області та прокуратури. Сьогоднішнім подіям буде дана принципова правова оцінка, повідомив Відділ комунікації поліції Сумської області.

Скріншот сайту topkonotop.com

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.