Владні новини з Бурині

За ініціативи відділу культури і туризму Буринської районної державної адміністрації, у Буринському районному краєзнавчому музеї проведений захід, приурочений Дню прийняття Декларації про державний суверенітет України Зберігач фондів музею Катерина Кононенко ознайомила присутніх з Декларацією про державний суверенітет України, яка була прийнята Верховною Радою УРСР 16 липня 1990 року.

Документ проголошував верховенство, самостійність, повноту і неподільність державної влади на всій території країни та незалежність і рівноправність у зовнішніх відносинах.

Декларацією визначені основні політичні, економічні, соціальні засади державотворення та права громадян, які стали основою положень чинної Конституції України та є правовим і моральним орієнтиром у справі розбудови незалежної Української держави.

+++++++++

Під керівництвом заступника голови райдержадміністрації Олексія Положія відбулось засідання робочої групи Буринської районної державної адміністрації з питань врегулювання відносин щодо земель сільськогосподарського призначення державної та комунальної форм власності

У ході засідання проведений моніторинг інформацій сільських рад району про стан використання земель сільськогосподарського призначення державної та комунальної форм власності.

++++++++++

Відбулося засідання комісії з питань призначення державних соціальних допомог, надання населенню житлових субсидій та пільг у Буринському районі

Засідання комісії провела заступник голови комісії-начальник управління праці та соціального захисту населення Буринської районної державної адміністрації Ірина Фінцева.

У ході засідання розглянуто 118 справ щодо призначення житлових субсидій за новим порядком.

Після детального вивчення та опрацювання кожної справи Комісією прийнято рішення про призначення житлової субсидії по 106 справам, 12 справ щодо призначення житлової субсидії повернуто на доопрацювання.

+++++++++

Під головуванням Василя Бойка, голови Буринської районної державної адміністрації, відбулося засідання районної комісії з питань ТЕБ та НС, якому розглядалися питання:

  • стану утримання протипожежного водопостачання на території Буринського району;

  • недоліків у забезпеченні техногенної та пожежної безпеки місць збирання, зберігання, переробки врожаю, зернозбиральної техніки та протипожежні заходи по недопущенню пожеж у 2018 році;

  • стану пожежної та техногенної безпеки у закладах Буринського району;

  • проведення технічної інвентаризації захисних споруд цивільного захисту та виключення з обліку захисних споруд цивільного захисту, поставлених на облік з порушеннями.

За результатами розгляду зазначених питань виконавцям роздані доручення.

На світлині: Будинок ради в місті Буринь.

Фото Івана Житника.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.