Молитовний сніданок…

Сьогодні, 17 травня 2018 року, у велике свято Вознесіння Господнього, в залі апаратних нарад Сумської обласної державної адміністрації відбувся традиційний молитовний сніданок за участі заступника голови Сумської обласної ради Тетяни Головко, керівника апарату Сумської рбласної державної адміністрації Дмитра Живицького, представників різних церков і конфесій.

Почесним гостем став професор економіки, американець українського походження Роман Шеремета, який зазначив, що треба робити наголос на духовному відродженні народу.

Присутні говорили про шлях Ісуса Христа, читали Біблію, спілкувалися на теми миру, щастя, життєвих та духовних цінностей. Кожен висловив своє розуміння поняття «талант» та «щастя».

Зокрема, після спільної молитви та читання святого письма присутні помолилися за здоров’я та благополуччя сумських школярів, які потрапили в ДТП у Білорусі.

«Коли ми у Бресті зустрічалися з батьками шістьох школярів, які лежать у лікарні, я передав їм гроші, що зібрали працівники облдержадміністрації, обласної ради і молитовники. Батьки були дуже вдячні, особливо за святі книги. Вони молилися за своїх дітей, за їх одужання», – розповів Дмитро Живицький.

«У це велике християнське свято перед тим, як зійти на небеса, Господь, як прийнято вважати, вислуховує усі прохання людей і виконує їх, - зазначила Тетяна Головко. - Тому сьогодні ми молимося за наших дітей, які наразі перебувають на лікуванні у Бресті. Я переконана, що кожен, хто має дитину, після цієї аварії цінуватиме кожну хвилину і секунду проведену разом. Бажаємо дітям якнайшвидшого одужання, а батькам – витримки».

Помолилися також за вічний спокій школяра, який загинув у цій страшній аварії, – Владислава Кушніренка, повідомляє офіційний сайт Сумської обласної ради.

Завершився спільний сніданок традиційною молитвою за Сумщину, яку зачитав керівник апарату Сумської обласної державної адміністрації Дмитро Живицький.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.