Житель Бурині хотів «розбагатіти» на 700 гривень…

33-річний житель Бурині після застілля з приятелем, вирішив його обікрасти. Спокусився чоловік на гроші, які можуть коштувати йому кримінального провадження.

До чергової частини Буринського відділення поліції надійшло повідомлення від 57-річного жителя району. Він повідомив, що з його оселі зникли гроші в сумі 700 грн. У їх зникненні запідозрив свого приятеля, з яким напередодні зустрічались.

«Правоохоронці провели перевірку та розшукали товариша заявника, – прокоментував ситуацію Сергій Бойко, начальник Буринського відділення поліції. – Ним виявився 33-річний місцевий. В ході бесіди з поліцейськими чоловік розповів, що того дня у вечірній час зайшов до свого приятеля, аби посидіти та поговорити. Не обійшлося без горілки. Коли перша пляшка закінчилась, приятель дістав гроші на другу. Він помітив де саме господар дому зберігає свої заощадження, тож, коли вирішив піти додому, прихопив їх із собою. От тільки навіщо їх вкрав пояснити не може, звинувачуючи у всьому горілку».

Викрадені гроші працівники поліції допомогли повернути потерпілому, а у відношенні його товариша відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка», яка передбачає покарання у вигляді сплати штрафу, виправних робіт чи навіть позбавлення волі на строк до трьох років, повідомив Відділ комунікації поліції в Сумській області.

На світлині: Буринське відділення поліції.

Фото Івана Житника.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.