Правове вуличне інформування в місті Буринь

З метою підвищення правової обізнаності жителів міста Буринь, сьогодні, 6 березня 2018 року, начальник Буринського бюро правової допомоги Конотопського МЦ з надання БВПД Бондаренко Марія провела інформування громадян щодо можливостей отримати безоплатну правову допомогу та відстояти свої права.

Під час заходу зацікавленим городянам надано інформацію про діяльність бюро правової допомоги, його розташування та контактні дані.

Крім того, надавались роз’яснення про зміст права на безоплатну правову допомогу, порядок реалізації цього права, підстави та державні гарантії щодо її надання, які визначаються Законом України «Про безоплатну правову допомогу».

Також всім бажаючим Бондаренко Марія розповіла, що в бюро кожен може скористатись електронними сервісами Міністерства юстиції України.

Під час вуличного інформування населення про роботу бюро та центру, жителям були надані інформаційні брошури з зазначенням часу роботи бюро, адреси та контактного номера телефону. Довідково: Для отримання безоплатної правової допомоги звертатися до відділу «Буринське бюро правової допомоги», яке розташоване за адресою: м. Буринь, площа Першотравнева, 20. телефони (099) 504-73-25, (05454) 2-10-70.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.