Спритник «перестарався»

У Недригайлівському районі 30-річний чоловік знайшов гаманець з банківськими картками та замість того, аби знайти його власника та повернути річ, з чужих банківських карток зняв понад десяти тисячі гривень.

У поліції дії спритника кваліфікували як «Крадіжка» та притягли його до кримінальної відповідальності. Повідомлення про крадіжку до чергової частини Недригайлівського відділення поліції надійшло від 58-річного жителя району.

Чоловік розповів, що перебуваючи на автозаправці в Недригайлові втратив гаманець з банківськими картками, а невдовзі йому прийшло смс-сповіщення про зняття з його рахунку всіх грошей.

«Правоохоронці розпочали перевірку та за допомогою камер відеонагляду з АЗС встановили ймовірного зловмисника, – коментує Володимир Зубенко, начальник Недригайлівського відділення поліції. – Ним виявився 30-річний житель району, який розповів, що гаманець він знайшов та підібрав. Окрім карток всередині знаходився і листок із зазначеними пін-кодами. Тому він пішов до найближчого банкомату та зняв 10 тисяч 400 гривень».

Підозрюваний запевнив, що не знав про кримінальну відповідальність за свій вчинок.

Гроші він вже повернув власнику.

Проте в поліції за даним фактом вже відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

Чоловіку загрожує покарання у вигляді сплати штрафу, виправних робіт, або позбавлення волі на строк до трьох років, повідомив Відділ комунікації поліції в Сумській області.

На світлині: смт Недригайлів.

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.