День Святого Миколая у Недригайлівській ОТГ

День Святого Миколая у Недригайлівській об’єднаній територіальній громаді пройшов під яскравим і добрим знаком уваги до дитини.

До Дня святого Миколая Недригайлівський селищний голова вручив подарунки дітям, які знаходяться під опікою – Романенку Валентину та Романенку Даніїлу з Недригайлова. Представники селищної ради – начальник служби у справах дітей Сопік С.Д., спеціаліст з питань соціального захисту Волошко Л.Д. відвідали дітей з числа пільгових категорій (дітей учасників АТО, дітей-інвалідів, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей з числа сімей, які опинилися у складних життєвих обставин, з багатодітних сімей) селища Недригайлів, сіл Вакулки, Віхове та вручили солодкі подарунки. Спонсором заходу виступив депутат Недригайлівської селищної ради Бордун В.І.

Цього дня заступник Недригайліського селищного голови Сиротенко А.Г. відвідав комунальний заклад Сумської обласної ради Хоружівський центр соціально-психологічної реабілітації дітей та вручив подарунки від Недригайлівського селищного голови. Виступаючи перед присутніми Анатолій Георгійович зазначив: «День Святого Миколая – це своєрідний символ людської надії і віри у щасливе майбутнє українських дітей. Адже саме у цей день, на Миколая, здійснюються дитячі мрії». Завітали у заклад з солодощами та подарунками керівник Роменської міжрайонної прокуратури Кущенко В.О., начальник Недригайлівського відділу Роменської місцевої прокуратури Куліч Є.М., місцеві підприємці Коротков Олександр, Кіяшко Олександр, Шепелєв Віктор, Яценко Володимир, Тіщенко Володимир. Щоб віддячити гостям, вихованці закладу підготували концертну програму з піснями, віршами, театралізованими сценками.

За спонсорської допомоги генерального директора ТОВ «Агро-Поліс» Головка В.О. та АФ «Вікторія» Святий Миколай приніс солодкі подарунки всім малятам та учням Гринівського НВК ЗОШ І-ІІІ ст. ДНЗ. Солодкі набори з рук в.о. старости Гринівського старостинського округу Черевко Г.Г. отримали 37 дітей закладу. Завітав Святий Миколай і в гості до вихованців Маршалівського НВК. Дякуючи спонсорам – місцевому підприємцю Руті І.В. та в.о. старости Маршалівського старостинського округу Дяченко В.І., подарунки отримали усі школярі та дошкільнята закладу.

Староста Кулішівського старостинського округу Короткий Ю.І., депутат Недригайлівської селищної ради Кущ А.І., настоятель Свято-Митрофанівського храму смт. Недригайлів о.Андрій цього дня вручили солодкі подарунки усім дітлахам та школярам Кулішівського старостинського округу. Спонсором благодійного заходу виступив депутат Недригайлівської селищної ради Кущ А.І.

В Іваницькій сільській бібліотеці за участю учнів Іваницької філії Недригайлівської СЗОШ I-III ст. спільно з працівниками Іваницького СБК та Зеленівського сільського клубу відбувся захід "Святий Миколай-найяскравіший приклад добродійства". «Святий Миколай нас усіх оберігай» - під такою назвою пройшло свято для учнів 1-4-х класів Недригайлівської СЗОШ І-ІІІ ст. (опорний заклад). Учні початкових класів подарували прекрасну казку для присутніх дітей, батьків, гостей та педагогів. Зі словами привітання до дітей звернулися депутати Недригайлівської селищної ради Кущ А. І., Сергієнко В. Г. та приватний підприємець Качинська Н. І., які вручили подарунки переможцям ІІ етапу Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін, а також вчителям, які підготували переможців. На святі учні 3-Б класу отримали цінні подарунки від депутата Недригайлівської селищної ради Куща А. І. за перемогу в конкурсі малюнків.

До Дня Святого Миколая на КСК «Колос» був проведений шашковий турнір серед учнівської молоді. Переможці і призери турніру отримали цінні подарунки від Недригайлівської селищної ради.

Незважаючи на особисту зайнятість, проблеми, в День Святого Миколая дорослі не залишилися байдужими і використали свої можливості порадувати дітей. І отримали за це найбільшу вдячність - щасливі очі і радісні усмішки.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.