Deprecated: The behavior of unparenthesized expressions containing both '.' and '+'/'-' will change in PHP 8: '+'/'-' will take a higher precedence in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/plugins/system/t3/includes/lessphp/less/less.php on line 5085

Deprecated: The behavior of unparenthesized expressions containing both '.' and '+'/'-' will change in PHP 8: '+'/'-' will take a higher precedence in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/plugins/system/t3/includes/lessphp/less/less.php on line 7787

На Сумщині почав діяти штаб з протидії загрозам ускладнення дорожнього руху в зимовий період…

Як і повідомляв інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) в роздылы СУМЩИНА в Сумську область прийшли хуртовини…

ДЕТАЛЬНО ЧИТАТИ ТУТ: https://ivanzhytnyk.com/sumshyna/7099-na-sumshchyni-khurdelytyme-9-liutoho-2021-roku

За дорученням голови Сумської обласної державної адміністрації Василя Хоми введено в дію План взаємодії облдержадміністрації, Служби автомобільних доріг в Сумській області,ДП «Сумський облавтодор» ПАТ ДАК «Автомобільні дороги України», Управління Укртрасбезпеки у Сумській області, Управління патрульної поліції в Сумській області Департаменту патрульної поліції, Управління ДСНС України у Сумській області, Сумського обласного центру з гідрометеорології, повідомив офіційний сайт Сумської обласної державної адміністрації.

У рамках реалізації плану відбулося перше засідання штабу з протидії загрозам ускладнення дорожнього руху в зимовий період на автодорогах загального користування державного значення, який очолив Іван Романюк, керівник Служби автомобільних доріг у Сумській області. Затверджено графік цілодобового чергування для моніторингу стану дорожнього покриття та забезпечення проїзду на автодорогах державного значення.

Під час засідання штабу спільно з патрульною поліцією, департаментами інфраструктури та цивільного захисту облдержадміністрації, представниками Управління ДСНС в Сумській області, ДП «Сумський облавтодор», ДП «Дороги Сумщини» та відповідальних працівників підрядних організацій, які утримують мережу доріг області, досягнуто домовленості щодо покращення співпраці та більш ефективної роботи в умовах негоди.

Наразі роботи з очищення доріг від снігу та обробці протиожеледними матеріалами здійснюються по всій області.

Станом на 9 годину сьогодны, 9 лютого 2021 року, для розчистки автомобільних доріг залучено 97 одиниць снігоприбиральної техніки та 114 працівників ДП «Сумський облавтодор». Також залучено 28 одиниць техніки сторонніх організацій. По місту Суми працює 50 одиниць техніки та 100 працівників.

Місцевими органами виконавчої влади разом з дочірнім підприємством «Сумський облавтодор» для стабілізації руху транспортних засобів, із урахуванням проблемних ділянок та можливих заторів на автомобільних дорогах, визначено та обладнано 34 місця тимчасової стоянки великогабаритного транзитного транспорту та 25 пунктів обігріву для водіїв транспортних засобів.

На випадок різкого зниження температур на території Сумської області з додержанням карантинних вимог функціонують 622 пункти обігріву громадян.

Дорожники Сумщини закликають водіїв та інших учасників дорожнього руху бути уважними та обережними, дотримуватись правил дорожнього руху.

Гаряча лінія Служби автомобільних доріг у Сумській області працює цілодобово за телефонами: 0542-700-281, 050-307-56-92.

Світлина Івана Житника.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.