Депутати Сумської обласної ради утворили 6 постійних профільних комісій

Сьогодні 11 грудня 2020 року, на 2 сесії восьмого скликання Сумської обласної ради депутати ухвалили регламент роботи обласної ради восьмого скликання, утворили 6 постійних профільних комісій, визначившись з їх керівниками, повідомив офіційний сайт Сумської обласної ради.

Комісію з питань бюджету, соціально-економічного розвитку, інвестиційної політики, міжнародного та міжрегіонального співробітництва очолив Євген Южаков.

Володимир Токар став головою комісії з питань земельних та водних ресурсів, використання надр, екології, довкілля та лісового господарства.

Комісією з питань промисловості, енергетики, транспорту, зв’язку, розвитку підприємництва, паливно-енергетичного комплексу, житлово-комунального та дорожнього господарства, будівництва, архітектури, надзвичайних ситуацій та розвитку АПК керуватиме Вадим Ващенко.

Магомед Галаєв очолив комісію з питань охорони здоров’я, освіти, науки, культури, туризму, спорту, молодіжної політики, соціального захисту населення, переміщених осіб, учасників АТО (ООС) та членів їх сімей, материнства та дитинства.

Віра Лаврик буде головувати у комісії з питань спільної власності територіальних громад та приватизації.

Микола Ільченко очолив комісію з питань розвитку місцевого самоврядування, адміністративно-територіального устрою, депутатської діяльності, регламенту, законності та правопорядку, зв’язків із громадськістю, інформаційної та регуляторної політики.

На світлині: Володимир Токар, голова комісії з питань земельних та водних ресурсів, використання надр, екології, довкілля та лісового господарства.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.