Deprecated: The behavior of unparenthesized expressions containing both '.' and '+'/'-' will change in PHP 8: '+'/'-' will take a higher precedence in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/plugins/system/t3/includes/lessphp/less/less.php on line 5085

Deprecated: The behavior of unparenthesized expressions containing both '.' and '+'/'-' will change in PHP 8: '+'/'-' will take a higher precedence in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/plugins/system/t3/includes/lessphp/less/less.php on line 7787

Відбулася перша сесія Недригайлівської селищної ради восьмого скликання...

У Будинку культури Недригайлова відбулася перша сесія Недригайлівської селищної ради восьмого скликання...

Голова Недригайлівської селищної територіальної виборчої комісії Лариса Коробка оголосила про визнання повноважень голови смт Недригайлів та депутатів Недригайлівської селищної ради.

Як повідомляв інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) у розділі ПОЛІТИКА, селищним головою Недригайлова виборці обрали Костянтина Волкова (на світлині).

Ось що з цього приводу на своїй сторінці в Фейсбуці написала Ірина Панасенко, голова Недриагйлівського земляцтва в місті Суми, журналіст:

«НОВА ВЕРШИНА, НОВІ ГОРИЗОНТИ КОСТЯНТИНА ВОЛКОВА

Ця новина на слуху – Костянтин Волков, ініціативний і активний член земляцької громади, успішний підприємець, став очільником Недригайлівської об’єднаної громади. Сьогодні відбулася перша сесія, яка й почалася з присяги новообраного голови.

Земляки-сумчани знають енергійність Костянтина Волкова, його небайдужість до рідної батьківської землі. Він завжди підтримував наші починання, підказував і допомагав фінансово. Отож півтора роки тому на одному з урочистих зібрань всі його учасники проголосували за те, щоб Костянтин Волков став членом президії нашої громадської організації.

А тепер у нього починається новий період життя. Відповідальний, напружений, насичений рішеннями і діями. Втім, ми, земляки, знаємо: цьому молодому (сьогодні в Костянтина ще й день народження – вітаємо!), енергійному, завзятому, рішучому і сміливому чоловікові вистачить сили, щоб реалізувати все задумане. Успіхів на обраному (і підтриманому людьми!) шляху, хай нові горизонти будуть світлими. Мудрості тобі та успішних результатів!»

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.