НАТАЛІЯ ВІНОГРАДОВА: «У нашій Буринській «Пропозиції» є три справжніх Герої…»

Сьогодні, 14 жовтня 2020 року, – свято Героїв...

Кандидати в депутати до Буринської міської ради вшанували пам'ять загиблих бійців з Буринщини хвилиною тиші та покладанням квітів на Алеї Слави в місті Буринь.

У нашій команді «Пропозиція» є три Герої: Даценко Олександр, Фомін Артем і Крот Людмила – це два мужніх, хоробрих чоловіки та неймовірна дівчина.

Вітаємо їх з святом та низько вклоняємося їм за те, що вони захищали нас і нашу рідну Україну.

Також вітаю всіх жителів міста Буринь та Буринщини зі святом мужності і патріотизму, святом історії і добра – Днем захисника України.

Це свято не тільки чоловіків, це свято всіх, хто любить і захищає свою Вітчизну.

Це – свято України!

Нехай Ваш дім буде наповнений світлом і любов'ю, а праця приносить лише задоволення!

Нехай ВАС завжди оберігає Господь!

Нехай Матінка Божа Покрова своїми молитвами покриває ВАС від зла і завжди розпростирає Свій Покров над кожним з нас!

Наталія Віноградова, кандидат у депутати до Буринської міської ради та Сумської обласної ради від політичної партії «Пропозиція».

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.