Добрі справи Івана Рябоконя, сільського голови Слободи: допомога укранським бійцям…

Якось так виходить, що той, хто найбільше кричить «Слава Україні!», а практично нічого не робить для цього, той і вважає себе патріотом.

Та є люди, які патріотизм вважають в іншому – відстоювати інтереси жителів громади, розбудовувати рідний край, допомагати тим, хто захищає Україну.

Це стосується й Івана Рябоконя, голови села Слобода.

Коли в найтяжці години потрібна була допомога нашим бійцям на Сході держави, де вони відстоювали і відстоюють цілісність та незалежність України, їм на допомогу прийшли й жителі Слободи на чолі з своїм головою Іваном Івановичем Рябоконем.

А допомагали бійцям 92-ї окремої механізованої бригади ЗСУ всі слобідці, як мовиться, від малечі й до людей поважного віку.

Тоді й надійшла до жителів села Подяка за допомогу жителям села Слобода від командування 92-ї окремої механізованої бригади ЗСУ.

Командування 92-ї окремої механізованої бригади Збройних Сил України висловило подяку сільському голові с. Слобода Рябоконю Івану І.І, волонтерам Куцану В.М., Єфіменку П.П. за їх волонтерську підтримку. Вони, при допомозі слобідського підприємця Білоножка А.І., який надав мікроавтобус, доставили до міста Мар’їнка, що в Донецькій області, гуманітарний вантаж.

А завдяки допомозі фермерів із села Слобода Зайця В.Г., Власенка Є.М., Шестака Р.Г, Галушкіна І.В., Солов’я Р.В. та небайдужих жителів для бійців були зібрані продукти харчування, придбано предмети гігієни, будівельні матеріали, дизельний генератор потужністю 5 кВт.

Учні та педагогічні колективи Слобідського навчально-виховного комплексу і Першотравневої ЗОШ І-ІІІ ступенів імені В.Г. Михайлика зібрали продукти харчування та намалювали чудові патріотичні рисунки.

А Слобідський ДНЗ «Струмочок» бійцям подарував пам’ятний український прапор з підписами, а ще – відтиски долоньок вихованців садочку…

Інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) планує подати добірку матеріалів про добрі справи сільського голови Слободи Івана Рябоконя та слобідчан, які згуртувавшись навколо свого лідера, робили і роблять все можливе, щоб їхнє село було одним з кращих на Буринщин та Сумщині...

Іван Житник, член Національної спілки журналістів України.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.