Чому в Бурині розпускаються чутки, що Віктор Ладуха ремонтує дороги?

Зрозуміло, наближаються вибори до місцевих рад і потрібно б хоч чимось похвалитися перед виборцями, які б знову клюнули на його піарні обіцянки, і проголосували б за нього на посаду голови Буринської міської ради.

Та хвалитися ж нічим…

Ну, ліквідував дитячий садок №3 «Сонечко», але ж офіційний сайт Буринської міської ради «пояснив», що це для блага самих же дітей і їх батьків.

Ну, закрив Аптеку №3, але для блага самих хворих на цукровий діабет, серцево-судинні та інші захворювання… Тепер вони хоч зможуть трохи подорожувати – то до Сум поїдуть, то до Конотопа, а дехто до Путивля за необхідним ліками. Дивись, ще й екскурсії там проведуть… І вдома не засиджуватимуться.

Ну, «оптимізував» в єдину організацію ДШМ, Будинок творчості, дитячо-юнацьку спортивну школу… Але ж то теж для блага дітей… Набридне, скажімо, в установі займатися футболом, будь-який спортсмен тепер зможе вчитися грати на скрипці…

І т.д., і т.п…

Але наближаються вибори, і треба ж все таки хоча б якимось досягненням похвалитися.

У те, що він майже саморуч взимку прибирає сніг, а влітку косить траву, вже якось і не спрацьовує. А дехто навіть усміхається, бо переконаний, що то не робота голови, а комунальної служби.

І таки в Буринській міській раді знайшли таку собі «родзинку».

На їхньому сайті зарясніли матеріали, який би не відбувався ремонт на дорогах міста Буринь, то тільки заслуга Віктора Борисовича Ладухи, і нікого іншого.

Він, як було подано на сайті, зробив ремонт дороги загального користування місцевого значення О190201 Буринь – Михайлівка – Миколаївка.

Хоча ніякого стосунку до ремонту цієї дороги немає – і що?

Жителі ж не знають про це – треба їх переконати, щоб «клюнули»…

Днями піарився Віктор Ладуха на ремонті дороги по вулиці Шевченка. Правда, ремонт її залишився так і не завершеним, про що повідомляють жителі вулиці в соцмережах.

Але ж інші жителі цього не знають…

І раптом нова придумка: з’явилися білборди, на яких красується прізвище Віктора Ладухи, щодо ремонту дороги загального користування державного значення Т-19-10 Конотоп – Буринь – Чумакове.

Хоча ніяк не причетний до її ремонту Віктор Дадуха – то й що?

Головне, щоб жителі міста Буринь та Буринської міської ОТГ читали білборди і думали – всюди встигає Віктор Ладуха.

А йому, як голові, і не потрібно всюди світитися. А робити свою справу – створювати робочі місця, залучати до міста інвестиції, турбуватися про поліпшення життя земляків, розвивати соціальну інфраструктуру тощо.

Але ж тут треба запрягатися і працювати.

А так пропіарився, і дехто відразу подумає: «Молодець наш голова…»

Багато жителів Буринської міської ОТГ і не знають, що дорогу Т-19-10 Конотоп-Буринь-Чумакове ремонтує зовсім не Буринська міська рада на чолі з Віктором Ладухою, а ТОВ «РОАД КОНСТРАКШН», яке входить до RGМ group.

Тому й подаємо цей фотоколаж Наталії Кузнєцової-Віноградової, члена Національної спілки журналістів України.

І додамо: не піару треба вірити, а конкретним справам.

А їх у Віктора Ладухи, голови міста Буринь, як кажуть у народі – кіт наплакав…

Іван Житник, член Національної спілки журналістів України.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.