Володимир Токар, голова Сумської обласної ради: «Ми нарешті добудували один із найважливіших стратегічних об’єктів – мостовий перехід у селі Климентове…»

«Сьогодні дійсно радісна подія не лише для Сумщини, а й тих, хто їде транзитом через нашу область. Ми нарешті добудували один із найважливіших стратегічних об’єктів – мостовий перехід у селі Климентове, який з’єднує Сумську область з Харківською і Полтавською. За ці три роки було виділено понад 140 млн грн. Із них – 68 млн грн – цього року, завдячуючи чому вдалося завершити роботи в повному обсязі і ввести міст в експлуатацію», – зазначив голова Сумської обласної ради Володимир Токар під час урочистостей, повідомив офіційний сайт Сумської обласної ради.

Він подякував народним депутатам минулого скликання за початок робіт, а обранцям нинішнього – за їх завершення. Також Володимир Токар побажав, аби міст слугував довго і був надійним, та вручив відзнаки обласної ради будівельникам. Їх отримали працівники ТОВ «Сумимостобуд» Олексій Охрименко та Андрій Колдовський.

На урочистостях із нагоди відкриття мостового переходу через річку Ворскла були присутні голова Укравтодору Олександр Кубраков, керівництво області, народні депутати України та депутати обласної ради.

Усі присутні наголошували на важливості ремонту доріг та особливо мостів.

Олександр Кубраков, зокрема, підкреслив, що міст у селі Климентове – це один із 100 об’єктів, що будуть відкриті цього року в країні.

«У рамках окремої програми відновлення мостів на державних дорогах і дорогах місцевого значення буде відкрито протягом п’яти років 1500 тисячі мостів. У поточному році в Сумській області будуть введені в експлуатацію 187 км доріг державного значення. Приблизно 70% робіт уже зроблено. За рівнем їх виконання Сумщина входить в ТОП-5 областей», - наголосив він.

Міст у селі Климентове був збудований у 1962 році. З початку 2000 років він почав руйнуватися, але його реконструкція розпочалася лише у 2017 році…

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.