Поліцію Сумщини очолив Олександр Анохін

Його особовому складу правоохоронців представив заступник Голови Національної поліції України Максим Цуцкірідзе, головною настановою від якого новому очільнику була працювати так, щоб населення довіряло поліції…

Привітав Олександра Анохіна з призначенням і голова Сумської обласної ради Володимир Токар, який відзначив, що обласний депутатський корпус завжди тісно працює з правоохоронними органами, повідомив офіційний сайт Сумської обласної ради.

«На Сумщині прийнята обласна програма «Правопорядок» і ми, як можемо, допомагаємо коштами на потреби Національної поліції та інших правоохоронних структур. Упевнений, наша праця буде плідною і в подальшому», – зауважив Володимир Токар.

Новопризначеному керівнику він побажав витримки, здоров’я, аби поліція Сумщини достойно виконувала свої обов’язки і забезпечувала порядок у нашій області.

Володимир Токар також подякував Руслану Пинязі, який майже рік очолював Головне управління Національної поліції в Сумській області.

«На Сумщині була стабільність, розкривалися злочини, довіра населення до поліції зросла», – зазначив він.

На заході, зокрема, були присутні народні депутати України, депутати обласної ради, керівники області, міста, правоохоронних структур, особовий склад поліції.

Довідково: Олександр Анохін, полковник поліції, народився 16 вересня 1977 року у Донецькій області. Розпочав службу в органах внутрішніх справ у 1994 році. Працював на різних керівних посадах у Донецькій області, начальником відділу координації діяльності правоохоронних органів, військових та громадських формувань УМВС України в Херсонській області. 7 листопада 2015 року був призначений заступником начальника Головного управління Національної поліції в Херсонській області. 3 травня 2018 року працював начальником Головного управління Національної поліції в Миколаївській області.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.