Володимир Токар, голова Сумської обласної ради, і депутати чекають реакції Романа Грищенка, голови Сумської ОДА, на неприпустиму поведінку свого радника

Голова Сумської обласної ради Володимир Токар осудив грубі висловлювання депутата Сумської обласної ради, радника голови Сумської обласної державної адміністрації, Костянтина Товстухи на адресу керівника Сумської обласної дитячої клінічної лікарні Ігоря Змислі, повідомив офіційний сайт Сумської обласної ради.

Днями директор медичної установи в ефірі «Українського радіо: Суми» розповів про роботу підпорядкованого йому закладу і опублікував відео на своїй сторінці у мережі Фейсбук. Під цим постом Костянтин Товстуха залишив зневажливий коментар, що принижує честь і гідність людини.

«Такі коментарі неприпустимі, - переконаний Володимир Токар. – Своїми дописами наш колега-депутат зневажив Ігоря Федоровича не лише як керівника медичного закладу, лікаря з бездоганною репутацією, депутата Сумської міської ради, а й як особистість. На моє переконання він перейшов норми порядності. Бо своїм коментарем принизив людину і дискредитував себе як публічну особу – радника голови Сумської ОДА, депутата обласної ради».

Володимир Токар зазначив, що він особисто, як голова обласної ради і депутати чекають реакції Романа Грищенка на неприпустиму поведінку свого радника і недопущення повторення застосування подібних висловлювань.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.