Героя Дмитра Гриня поховають у місті Шостка 28 лютого 2020 року

Як розповідав інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) у розділі СУСПІЛЬСТВО, 26 лютого 2020 року, у зоні проведення ООС загинув шосткинець Дмитро Гринь.

Про трагічну новину повідомив міський голова Шостки Микола Нога.

«Сьогодні Шостка понесла ще одну втрату – на фронті героїчно загинув житель нашого міста Дмитро Гринь, 1992 року народження. Після закінчення ЗОШ № 5 Дмитро навчався у ВПУ-19. Починаючи з січня 2019 року молодий чоловік проходив службу за контрактом у лавах Збройних сил України. Служив старшим водієм мотопіхотного відділення.

Дмитро Володимирович загинув під час виконання бойових завдань в районі проведення ООС. Від імені жителів Шосткинської об’єднаної територіальної громади висловлюю глибоке співчуття родині Дмитра та всім, хто його знав. Схиляємо голови перед пам’яттю Героя», – написав Микола Нога на своїй сторінці у Фейсбуці.

Як повідомила прес-служба Міноборони, Дмитро Володимирович Гринь загинув під час виконання бойових завдань в районі проведення ООС в результаті підриву на невстановленому вибуховому пристрої.

Як інформує Шосткинська міська рада, прощання з Дмитром Гринем відбудеться завтра, 28 лютого 2020 року, біля Центру культури та дозвілля (Садовий Бульвар, 13) пройде траурна церемонія прощання.

Вона розпочнеться об 11 годині 30 хвилин.

А о 12 годині почнеться церковна панахида, о 13 годині – скорботна хода.

Цього ж дня в Шостці оголошений траур.

На будівлях підприємств, установ, організацій міста буде приспущений Державний Прапор України з жалобними стрічками.

Підприємствам, установам, організаціям міста незалежно від форм власності рекомендовано обмежити використання музики і проведення розважальних заходів.

У суботу, 29 лютого 2020 року, в Шостці планувалося проведення міського свята Масляної.

У зв’язку із загибеллю на фронті шосткинця Дмитра Гриня і оголошеним трауром, загальноміське свято скасували, повідомила Шосткинська міська рада.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.