Володимир Токар: «Ви – приклад професіоналізму, мудрості і оптимізму, талановитий економіст, управлінець і фінансист»

Сьогодні, 18 лютого 2020 року, для працівників Головного управління Державної казначейської служби України у Сумській області урочистий і хвилюючий день. Їх керівник, Заслужений економіст України Олександр Лісовий починає новий етап у своєму житті. Він вийшов на відпочинок, який заслужив своєю багаторічною працею.

Трудовий стаж Олександра Васильовича Лісового складає майже 50 років. 25 із них він віддав роботі в обласному фінансовому управлінні і 17 років – казначейській службі.

Привітати ювіляра з 65-літнім днем народження та виходом на заслужений відпочинок прийшли не лише керівники районних казначейських служб, члени колективу, а й чисельні гості. Серед них – голова Сумської обласної ради Володимир Токар, повідомив офіційний сайт Сумської обласної ради.

Володимир Токар наголосив, що Олександр Васильович віддав економіці та фінансам усе своє життя. У важкі роки початку незалежності України саме на його плечах була робота зі складання бюджету області і економічного виживання регіону.

«Коли я сьогодні переступив поріг Вашого закладу, перше, що відчув, – величезну повагу персоналу до Вас. А створити колектив, ще й згуртувати його, аби він працював як єдиний злагоджений механізм, – це дуже серйозна робота. Я бачу, що для своїх колег Ви – приклад професіоналізму, мудрості і оптимізму. А для нас, керівників області, Ви – талановитий економіст, управлінець і фінансист. Ми завжди зверталися до Вас за допомогою, аби знайти вихід з найскладніших ситуацій. Сьогодні, у знаменний для Вас день, я хочу побажати Вам міцного здоров'я, миру, відмінного відпочинку», – звернувся Володимир Токар до ювіляра.

Він подякував йому за працю на благо Сумщини і вручив Почесну грамоту Сумської обласної ради.

Присутні на урочистих зборах висловили багаторічному керівникові чимало теплих слів, побажали здоров’я та добробуту. Дехто при цьому навіть не стримував сліз.

Олександр Лісовий, у свою чергу, подякував долі за те, що так склалася його трудова біографія.

«Казначейська служба – це потяг, який витягує країну із соціальної кризи, фінансових колапсів. Кошти всієї держави знаходяться на єдиному казначейському рахунку. Якщо ними правильно розпоряджатися, тоді житиме країна. Я гордий з того, що весь наш майже півтисячний, професійний, працездатний, дружній колектив забезпечує сьогодні чіткий облік державних фінансів, надійно захищає інтереси держави, здійснюючи контроль за проведенням операцій з коштами державного бюджету. Колектив, який полишаю, складається з професіоналів своєї справи, і я впевнений, що він і надалі гарно працюватиме. Я дякую всім без винятку за працю, бажаю успіхів і зажди якісно виконувати свою роботу», – підсумував Олександр Лісовий.

Олександр Лісовий розпочав трудову діяльність у 1972 році працівником колгоспу «Дружба» с.Миколаївка, Буринського району, навчався у Харківському сільськогосподарському інституті за спеціальністю «Економіка та організація сільського господарства».

Після служби в армії працював економістом колгоспу «Червоний партизан», Білопільського району. На посаді старшого інспектора, заступником начальника Сумського обласного фінансового відділу пропрацював 8 років.

З 1978 р.- 2003 роки (25 років поспіль) працював на різних посадах в облдержадміністрації, почавши свою трудову діяльність на посаді старшого інспектора і дійшовши до начальника головного фінансового управління Сумської облдержадміністрації, а у 2003 р. був призначений начальником управління Державного казначейства у Сумській області.

З грудня 2011 року по нині працював на посаді начальника Головного управління Державної казначейської служби України у Сумській області.

Нагороджений Почесною грамотою Кабінету Міністрів України, Почесними грамотами Міністерства фінансів України, Державного казначейства України, Подякою голови Державного казначейства України.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.