Погода на Сумщині з 13 по 19 січня 2020 року: «плюси» та інколи «мінуси»…

Як і повідомляв інтернет-портал БУТТЯ І ЖИТТЯ (БіЖ) у розділі СУМЩИНА, період з 6 по 12 січня 2020 року розпочався з мінусової температури: від -1 до -4 градусів.

Такою вона була й на Різдво Христове – 7 січня 2020 року.

Потім температура перейшла на «плюси», які в деякі години перетворювалися знову на невеликі «мінуси».

Протягом тижня випадали тумани, видимість на дорогах була значно обмежена.

Наступний тиждень (аж не віриться, що нині середина січня 2020 року) буде переважно «плюсовим». І тільки в окремі періоди температура повітря знижуватиметься до мінус 1-2 градусів.

Зрідка падатимуть не інтенствні опади, а ще випадатимуть тумани.

Сонце дуже рідко буде гостювати. В основному на небі господарюватимуть хмари.

Сильних поривів вітру не спостерігатиметься, хоча в деякі години вони зростатимуть до 12-13 м/с

Утім, як відомо, у природи не буває поганої погоди...

На світлині: січневе місто Суми.

Фото Наталії Кузнєцової-Віноградової.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.