У Сумах відбудеться презентація книги Михайла Макаренка «Сумська область: 1939 – 2019 рр.: економіка і суспільство»

Книгу-довідник, де подано матеріали досліджень основних показників виробництва базових галузей регіону – від часу його утворення – 10 січня 1939 року – і дотепер, буде презентовано 9 січня в Сумській обласній науковій бібліотеці Книга «Сумська область: 1939 – 2019 рр.: економіка і суспільство» видана наприкінці 2019 року, але презентована буде з нагоди 81-ї дати від створення Сумської області.

Автор книги - наш земляк Михайло Павлович МАКАРЕНКО свого часу очолював Недригайлівський район, працював на керівних посадах в сільськогосподарській галузі. Після виходу на пенсію він провів ґрунтовне дослідження, що відображає динаміку здобутків і змін на Сумщині протягом 80 років у промисловості та сільському господарстві в цілому, а також в окремих її галузях, зокрема у торгівлі та соціальній сфері – освіті, культурі, охороні здоров’я.

Книга видана за сприяння облдержадміністрації та кошти обласного бюджету тиражем 650 примірників, розрахована на широке коло читачів.

На презентацію запрошуються представники засобів масової інформації, бібліотечних установ, краєзнавці, студенти вишів та усі, хто цікавиться історією рідного краю.

Презентація книги «Сумська область: 1939 – 2019 рр.: економіка і суспільство» відбудеться в актовій залі Сумської обласної наукової бібліотеки 9 січня о 14.30., повідомила Ірина Панасенко, член Національної спілки журналістів України, в групі «Недригайлівське земляцтво» в Фейсбуці.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.