Вандали орудують у Буринському міському парку…

Інтернет-портал ЖИТТЯ і БУТТЯ (БіЖ) вже неодноразово на своїх сторінках порушував тему вандалізму в Буринському Павловському міському парку.

І ось знову…

Про факти вандалізму на місці відпочинку жителів та гостей міста, повідомив офіційний сайт Буринської міської ради:

«На жаль, останнім часом мешканці громади зустрічаються з непоодинокими проявами вандалізму. На окремі його випадки навіть не звертають увагу. Втім загалом картина сумна, адже через це місто виглядає непривабливим, неохайним та занедбаним. Вже неодноразово міська рада закликала: не будьте байдужими! Не проходьте повз! Ці заклики не втрачають своєї актуальності. Адже таких випадків, як не прикро, менше не стає.

Невідомі заради розваги ламають лавки, урни, зухвало псують зелені насадження та квіти на клумбах. Цього разу постраждала лавка, розташована в центрі Павлівського парку. В ніч з четверга на п’ятницю (з 26 на 27 грудня 2019 року – БіЖ) хтось вирвав її «з корінням».

Про даний факт повідомлено правоохоронні органи, які маємо велику надію відреагують швидко і розпочнуть пошук правопорушників.

Вже сьогодні цю лавку буде приведено до ладу комунальними службами, втім, цей непоодинокий випадок скоріше ілюструє те, що вже стало системою. Вандали, реалізуючи свої «таланти», псують спільне майно громади.

Зупинити вандалів в змозі і громада, якщо відповідно та небайдуже реагуватиме.

Місто Буринь – це наш спільний дім. І від кожного з нас залежить те, наскільки комфортно та затишно в ньому буде».


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.