Ділові жінки Сумщини займаються вкрай потрібними благодійними справами…

Відвідала урочистості річниці «Спільноти ділових жінок» – неймовірні відчуття та враження.

Проект, що має на меті підтримку та розвиток жіночого підприємництва, вже отримав статус громадської організації та має амбітні плани на майбутнє.

Понад 200 ділових жінок Спільноти протягом нинішнього року були учасницями просвітницьких важливих проектів – «Студія фінансового управління», «Академія сімейного бізнесу», «Студія ефективного підприємництва», – де опановували основи системного та стратегічного розвитку бізнесу, ефективне управління власними фінансами та бізнесом.

Жіноча спільнота – це приємне спілкування жінок-підприємців, які сьогодні з успіхом реалізують свої здібності в медицині, косметології, сфері послуг, малому виробництві… А також – це нові можливості, нові клієнти та партнери по бізнесу.

Відзначила захід «Спільнота ділових жінок» благодійною акцією на користь дітей, які лікуються в онкогематологічному відділенні Сумської дитячої клінічної лікарні.

Жінки взяли участь у донорській акції та зборі благодійних коштів напередодні та під час урочистостей.

Я, як член «Спільноти ділових жінок», теж внесла свою часточку в благодійний проект.

Привітати ділових жінок до Конгрес-Центру СумДу прийшли заступник Сумського міського голови Степан Пак, голова регіонального представництва міжнародної торгової палати ICC Ukraine Володимир Демура, депутат Сумської обласної ради Володимир Горох, голова Сумської районної ради Вадим Акперов, представники малого та середнього бізнесу міста Суми.

Серед відзначених з нагоди свята жінок: Вікторія Мельник та Лариса Іванкова – засновники ГО «Спільнота ділових жінок», лідери Спільноти Тетяна Гончаренко, Ірина Дьяконова, Олена Геренко, Наталія Резнік, Людмила Острівна, Марина Книш та Галина Петрова.

Горох Володимир Васильович за власної ініціативи відзначив Ксенію Гриник за доброчинність, і подарував їй квіти та перлини.

Чудова організація, святковий настрій, краса всіх присутніх жінок – зробили цей вечір незабутнім.

«Таланти наших дітей надихають нас на розвиток, нові ідеї, нові проекти ... Дизайн студія «Артель Мода» та її художній керівник Лариса Ванєєва, Варя Боднарук з першою в житті авторською піснею, а також Даша Безкоста, картини якої не залишають байдужими нікого ...», – поділилася своїми враженнями Ірина Дьяконова, директор навчально-наукового інституту бізнес-технологій «УАБС» Сумського державного університету.

«Суботній вечір провів у оточенні сильних, вольових та успішних жінок Сумщини на урочистостях приурочених до річниці створення «Спільноти ділових жінок». Повна зала неповторних панянок, які вже досягли певних результатів – кожна у своїй галузі діяльності. Ви не сидите на місці й не зупиняєтесь на досягнутому. Радий був зустріти серед присутніх і своїх викладачів. Перемог вам та натхнення», – написав на своїй сторінці в Фейсбуці Вадим Акперов.

Дійсно, протягом всього вечора відчувалася атмосфера добра, позитиву та єднання.

Доброго настрою додали й виступи фіналіста телепроекту «Шанс» Євгена Джулая та заслуженої артистки України Марії Грищенко.

Наприкінці присутніх заходу очікували приємні подарунки.

Зокрема, я отримала безкоштовну консультацію у «КПД-КОУЧ» (власниця Людмила Острівна), сертифікат на заняття в басейні у клубі краси та спорту «Біоритм», сертифікат на відвідування ресторану «CROCODILE».

А ще мене порадував особистий подарунок від Гороха Володимира Васильовича та його дружини Горох Людмили Павлівни – відвідування салону «Тефані», що на вулиці Харківській, 22/1.

Цей салон, який є власністю Людмили Павлівни, я із задоволенням відвідаю найближчим часом.

Дякую організаторам свята – засновникам ГО «Спільнота ділових жінок», дякую всім красуням, які були присутні на дійстві...

Наталія Кузнєцова-Віноградова, арт-директор WEB компанії «Diatekc Media».

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.